Proizvodi i Sistemi

Naši tehnički stručnjaci razvili su rešenja koja vašu zgradu mogu učiniti toplijom, suvljom, tišom i sigurnijom za rad i život. Upotrebom gipsanih i cementnih ploča, metalnih klinova, pribora, smesa i maltera kreiramo hiljade različitih sistema koji će vam pomoći da izgradite zgrade visokih performansi.

Gipsane ploče

Gipsane ploče

Gipsane ploče

Gipsane ploče Siniat napravljene su da zadovoljavaju i premašuju čak i najviše norme i potrebe u konstrukcijama suvomontažnih sistema. Šta više, Siniat nudi posebne gipsane ploče koje su dizajnirane da izdrže u zahtevnom okruženju. Naš asortiman gipsanih ploča uključuje, ali nije ograničen na one koje su predstavljene u nastavku.

Malteri i završna obrada

Malteri i završna obrada

Malteri i završna obrada

Dobri projekti uvek počinju sa solidnom osnovom. Siniat to zna i nudi visokokvalitetni gips pogodan za različite primene: priprema osnovnih zidova za gipsane ploče, poravnavanje većih ili manjih nepravilnosti na građevinskim površinama ili čak livenje različitih oblika.

Metalna konstrukcija

Metalna konstrukcija

Metalna konstrukcija

Nudimo vam široki asortiman metalnih konstrukcija koji će vam pomoći da napravite savršen sistem na bazi gipsanih ili cementnih ploča. Specijalna metalna rešenja koja su razvili naši stručnjaci pomažu u postizanju boljih zvučnih ili seizmičkih performansi. Različite vrste profila i konstrukcija zadovoljavaju lokalne standarde i zahteve. Radeći zajedno sa instalaterima, možemo da neprestano inoviramo svoje konstrukcije kako bismo poboljšali performanse i povećali efikasnost na mestu rada

Vijci & ostali pribor

Vijci & ostali pribor

Vijci & ostali pribor

Da biste sistemom suve gradnje Siniat postigli najbolje rezultate, trebali bi koristiti namenski dizajniran pribor. Od vijaka i traka, do metalnih ojačanja i elemenata za spuštanje plafona, Siniat nudi sve što vam je potrebno od početka do kraja projekta. Šta više, nudimo specijalne pribore za posebne primene, na primer konektore za zidove sa zvučnom izolacijom.

Inovativna, pametna i efikasna rešenja
Proverena i potvrđena rešenja
Posvećeni smo održivoj gradnji