Specijalista za suvomontažne materijale

Naši proizvodi i sistemi omogućavaju zgradama da budu toplije, suve, tiše i bezbednije mesto za rad i život. Imamo širok spektar proizvoda koji će Vam pomoći da stvorite perfektno finiširanje ili izvođenje detalja. Naš spektar proizvoda je u mogućnosti da zadovolji svaki tip tehničke potrebe koji možete zahtevati radi stvaranja idealnog životnog i radnog prostora.

SHAPING THE WAY PEOPLE BUILD AND LIVE

Kao ključni partner u snabdevanju na hiljade građevinskih projekata širom sveta, izrađujemo najbolji materijal za suve zidove koji doprinosi da kuće, škole, bolnice i radna mesta budu suvlja, toplija, tiša i sigurnija nego što su ikada bila.

Inovativne specifikacije
Bolja sredina za učenje
Produktivnost na mestu rada
Racionalizacija troškova

Naš servis za vas

Kao glavni proizvođač u lancu snabdevanja građevinskih materijala, pružamo brzu isporuku stotinama specijalizovanih distributera i trgovcima građevinskim materijalom širom sveta.

Pouzdani partner za snabdevanje

Siniat - Trusted supply partner

Pouzdani partner za snabdevanje

Nudimo širok asortiman proizvoda kako bismo pokrili veliku raznolikost projekata i budžeta i garantujemo brzu isporuku za naše kupce. Mnoge najuspešnije kompanije u građevinskom sektoru veruju da upravo naši proizvodi, korisnička služba i tehničko znanje daju konkurentsku prednost njihovom poslu.

Tehničko znanje

Siniat - Technical expertise

Tehničko znanje

Naš tehnički tim je na raspolaganju da vam pomogne u pitanjima o bilo kojem od naših proizvoda i sistema. Za veće projekte možemo pružiti početnu podršku u dizajnu, praćenu tehničkom podrškom na licu mesta tokom faze instalacije. Za manje projekte, naša veb lokacija sadrži mnoštvo informacija i praktičnih video zapisa, uz telefonsku podršku.

Planiranje projekata i podrška

Siniat - Project planning and support

Planiranje projekata i podrška

Za veće projekte dodajemo vrednost pre, tokom i nakon faze izgradnje. Radeći sa projektnim timom, možemo podržati početni tender, pronaći načine za poboljšanje estetike ili performansi zgrade, smanjiti troškove gradnje, smanjiti vreme izrade ili predložiti načine za smanjenje tekućih troškova održavanja.

Inovacija

Siniat - Innovation

Inovacija

U okviru kompanije Siniat možemo da iskoristimo nalaze istraživačkih i razvojnih centara Etexa širom sveta. Pošto smo deo kompanije Etex uvek možemo da ponudimo najinovativnija rešenja našim kupcima. Takođe radimo sa različitim istraživačkim institucijama i pravnim licima kako bismo vam pružili sigurna rešenja koja ispunjavaju zakonske zahteve izgradnje svih zemalja.

Održivost

Siniat - Sustainability

Održivost

Kao proizvodna kompanija, svesni smo svoje odgovornosti prema društvu, okolini i ljudima koji rade sa nama. Stoga smo vrlo aktivni na društvenom polju, podstičemo odgovorno ponašanje zaposlenih i ugovarača u svakodnevnom radu, a samim tim i kulturu naše kompanije usmeravamo na svesno i održivo upravljanje resursima.

Obuka

Siniat - Training

Obuka

Kupci kompanije Siniat imaju pristup čitavom nizu kurseva obuke koji će im pomoći da najbolje iskoriste naše proizvode i sisteme za suve zidove. Uključujući CPD predavanja, „kako da napravite..." snimke i praktičnu obuku, naši instruktori stoje vam na raspolaganju da bi maksimizirali veštine vaših timova.

Ko smo mi?

Ko smo mi?

Ko smo mi?

Siniat je osnovan 2012. godine kada je Etex grupacija kupila LaFarge Plasterboard. Siniat ima 35 fabrika širom Evrope i Srednjeg Istoka koje zapošljavaju preko 3.300 ljudi.

Ključne činjenice

36

Zemlje

35

Fabrike

3300

Zaposleni

800m€

Godišnji promet

O Etex-u

Siniat - About Etex

O Etex-u

Siniat je deo grupe Etex Building Performance, kompanije koje kombinuje proizvode i rešenja dvaju brenda za suv građevinski materijal, odnosno rešenja našeg i brenda Promat. Deo smo Globalne Grupe Kompanija Etex koja posluje širom Evrope, Afrike, Bliskog i Srednjeg Istoka i Južne Amerike.

Inovativna, pametna i efikasna rešenja
Proverena i potvrđena rešenja
Posvećeni smo održivoj gradnji